jump to navigation

„Tu meriti un salariu mai bun” noiembrie 18, 2008

Posted by cferseta in diverse.
Tags: , , ,
trackback

Sa mori tu!?!?!

Am vazut acest slogan la un candidat si m-au apucat toti nervii. Adica sa te votez pe tine, pentru ca tu imi spui mie ca merit un salariu mai bun????

Bullshit. Daca cineva din tara asta MERITA un salariu mai bun, atunci depinde DOAR de el sa il obtina, in conditiile date de macroeconomie si productivitatea lui. NU tine de un parlamentar. Din punctul asta NIMENI nu merita un salariu mai bun, in corelatie cu alegerea respectivului candidat.

Genul asta de mesaje sunt morcovul tinut in fata magarului sa inainteze continuu. Si ma enerveaza ca sunt foarte multi romani PROSTI care inghit acest mesaj. „Da, merit un salariu mai bun. O sa il votez pe x-ulescu ca sa il primesc. Frate, daca tu meriti un salariu mai bun, negociaza sau pleaca. Nu trebuie sa alegi pe un ciumpalac. Nu trebuie sa astepti de la altii, sa primesti cea ce meriti.”

In aceiasi ordine de idei, am vazut mesaje de genul: „Voteaza pentru 1500 ron pe hectar”. De ce nu au pus si mesaje: „Stelistule, voteaza partidul nostru daca vrei ca steaua sa castige campionatul, ca romanii sa puna piciorul pe luna si daca vrei sa fii milionar in eur.”

Sunt scarbit de politica.

Comentarii»

1. Andrei - noiembrie 18, 2008

Dupa campania asta incep sa fiu din ce in ce mai scarbit de Romania. Asa politica, asa tara. Vai si amar!

Eu sunt de parere ca daca alegatorul majoritar este cel care raspunde pozitiv la campania electorala actuala atunci Romania devine tara din care trebuie sa plec cat mai repede.

2. Vlad Bogos - noiembrie 18, 2008

Cand am vazut mizeriile alea de afise(care pe traseul tramvaiului 41 sunt peste tot) m-am intrebat: Cum naiba imi da nea Caisa asta mie un salar mai mare? Vine si someaza multinationala cu biruri inimaginabile si taxe pe apa chioara daca nu imi da mie un salar mai gras? Trist e ca oamenii nu rationeaza si cred…

3. TwotimesBaby - noiembrie 20, 2008

mai e unul cu „meriti o pensie mai buna”
ce frumos..viitorul luminos..

4. StMurgeanu - noiembrie 25, 2008

dar Noro,

daca stai a te gandesti, pana la urma candidatul ala are dreptate: eu chiar merit un salariu mai bun! 🙂 (chiar daca nu astept dupa el sa il obtin)

:))

5. cferseta - noiembrie 26, 2008

@StMurgeanu – da. poate ca meriti un salariu mai bun (sau poate nu). Idea e ca un candidat vine la tine si spune „daca vrei sa nu ne loveasca meteoritul, voteaza Pxx. Daca vrei sa castige Steaua campionatul, daca vrei sa gasesti pestisorul de aur, daca vrei sa ai salariu de 100,000 de eur, daca vrei sa rasara soarele maine, daca vrei orice fantezie de-a ta, daca iti place culoarea rosie, albastra, violet, voteaza PXX.” Nu este o relatie de cazualitate intre cele 2.

Apropo, imi place idea de a-ti concedia seful 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: