jump to navigation

Am identificat solutia la problema eticii la teleportare iunie 13, 2016

Posted by cferseta in diverse.
trackback

Si sunt foarte fericit. 🙂

Dar, care era problema?

star-trek-transporter-1280jpg-883390_1280w

Daca te teleportezi din punctul A in punctul B, din punct de vedere al fizicii cuantice, ti se creaza o clona identica in punctul B (cu memoriile, senzatia de foame, gandurile, emotiile). Iar originalul se distruge. Deci, fiecare teleportare inseamna o moarte + o clonare. Iar asta ridica mari probleme de moralitate/etica.

(imagineaza-ti ca te teleportezi, dar aparatul de teleportat nu functioneaza bine si, desi tu te-ai rematerializat in punctul B, nu te-a dematerializat in punctul A. Asa ca ai o copie IDENTICA in punctul A. Si cei de la teleportor vin frumos la tine si te roaga sa stai sa te omoare, pentru ca tu deja esti dincolo, iar conform regulamentelor, nu ai voie sa existi de 2 ori 🙂

Tu te-ai mai teleporta stiind ca continuitatea ta (care o reprezinta pana la urma fiinta ta) va dispare? Ce consolare va fi pentru tine ca va exista o copie a ta, care va fi fericita ca traieste mai departe, daca tu stii ca vei inceta sa existi in secunda in care teleportarea a reusit.

Cum ziceam, am gasit solutia. In momentul teleportarii respectiva persoana sa aiba o perioada de percepere a realitatii din ambele puncte. Adica sa vezi/auzi/mirosi/simti dublu stereo. – Atunci va exista senzatia CONTINUITATII. Si astfel, disparitia corpului A nu va mai fi perceputa ca o moarte, ci ca o trecere in cele 3 dimensiuni.

Marketing stuff 🙂

Evident, acum mai ramane sa se gaseasca solutia efectiva, tehnica, a teleportarii maselor atat de mari, precum un corp omenesc. Peanuts!

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: