jump to navigation

Bravo Jandarmeriei Romane! ianuarie 17, 2012

Posted by cferseta in diverse.
Tags: ,
trackback

Daca duminica am fost trist sa vad ce s-a intamplat la universitate/unirii, ieri am avut o satisfactie ca jandarmeria si-a facut foarte bine treaba si nu s-a mai intamplat nimic violent.

Asa este si normal, sa poti sa protestezi, fara sa iti fie frica ca iti iei o bucata de granit in cap de la un huligan. Sau sa iti aterizeze un cocktail Molotov pe tine si sa iti dea foc.

De asemenea, m-au enervat la culme majoritatea comentatorilor, care vorbeau despre jandarmerie ca si cand ar fi personajul negativ. Sunt foarte multi idioti in lumea asta care cred ca fortele binelui ar trebui sa aiba fundita roz si sa fie parfumate in lupta cu elementele rele, intunecate si primejdioase. Si ca niste feti frumosi neprihaniti, stralucitori in soare, sa triumfe impotriva railor.

In viata reala nu exista asa ceva. In lupta trebuie sa fii si tu caine, sa dai si tu, sa ai o doza mare de agresivitate, sa ai o sansa in plus sa supravietuiesti.

Jandarmii romani au salarii mici, au si ei familii, au rate de platit. Trebuie sa indure jigniri foarte mari de la protestatarii hard-core. Trebuie sa indure sa le cada bolovani in cap. Isi risca sanatatea ca proprietatea privata si publica sa fie salvata. Lupta sa fie un climat civilizat.

Si televiziunile arata ca niste jandarmi ii bat pe huligani. FOARTE BINE LE FAC. Din pacate, bataia este printre putinele lucruri legale pe care le pot face. Adica, arunci cu pietre si dai foc la bucuresti si tot ce poti sa primesti este o amenda?!?!

Bravo Jandarmeriei!

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: