jump to navigation

Felicitari celor cu sange in vine noiembrie 23, 2011

Posted by cferseta in diverse.
trackback

S-a dat legea cainilor vagabonzi. Intr-un final. Felicitari lui Stefan Pirpiliu, ca a avut curajul sa faca o treaba buna pentru comunitate, in ciuda corului de proteste. In sfarsit intram si noi in randul lumii (macar cu legislatia)

Nu felicit Parlamentul romaniei care au schimbat legea data de Pirpiliu initial pana cand a ajuns la o forma care este aproape lipsita de eficienta. Banuiesc ca au schimbat-o atat incat sa nu isi ia prea multe injuraturi si sa piarda prea multe voturi la alegerile urmatoare.

De asemenea, il felicit pe singurul primar care a avut curajul sa declare ca o sa eutanasieze cainii vagabonzi – Cristian Poteras, sector 6. Bravo lui.

Sunt prea putini romani cu sange-n vine, care sa aiba curajul sa stea verticali pentru o cauza in care cred. Majoritatea se apleaca asa cum bate vantul. Si e pacat.

Si de asemenea, NU ii felicit pe romanii care desi sustin initiativa eutanasierii, au tacut chitic. Astfel i-au lasat pe sustinatorii sterilizarii sa para ca sunt mult mai multi, ceea ce nu este adevarat. Ar trebui sa stim sa ne cerem drepturile. Sa nu zicem tot timpul: lasa ca merge si asa.

 

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: