jump to navigation

De ce Darwin se rasuceste in mormant acum noiembrie 18, 2011

Posted by cferseta in diverse.
Tags: ,
trackback

Din cand in cand mai vad exemple de oameni atat de idioti, incat Darwin, cu a lui teorie revolutionara cred ca se rasuceste in mormant. Si ma gandesc, ca daca acei oameni ar fi trait acum cateva mii de ani, sigur ii manca vreun dinozaur, ceva, nu mai ajungeau la maturitate.

In schimb acum, cu protectia sociala, parinti ultraprotectivi, inadaptare sociala si credinta ca ei sunt perfecti + noi toti ceilalti suntem rai/prosti/ticalosi/ursuzi/etc, etc, acesti oameni inadaptati supravietuiesc. Si din pacate, unii chiar prospera. Chiar incep sa se adune in mod organizat in grupuri de inadaptati, in care sa isi planga de mila unul pe umarul celuilalt. Devin comunitati.

Societatea in acest moment se ingreuneaza cu balast. Oameni care nu merita sa traiasca. Unii din ei sunt atat de limitati intelectual incat te miri cum de au trecut de copilarie, cum de nu ii calca masina pe strada.

Selectia naturala nu mai functioneaza aici. Aceste balasturi umane, care te deprima ingrozitor sa vorbesti cu ei, isi continua miscarea browniana.

Si stiti care e partea interesanta? Ca majoritatea acestor inadaptati se cred filozofi. Vorba aia, daca nu sunt in stare de nimic altceva, filozofeaza, isi gasesc explicatii si scuze. Intotdeauna e mai bine sa fie altii de vina, nu tu. Te salveaza de la durerea de a constientiza ca esti prost.

Cred ca solutia este sa ii ignori. Altfel o sa te umple de energie negativa.

 

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: