jump to navigation

Brandul Personal – Cateva consideratii noiembrie 18, 2011

Posted by cferseta in internet.
Tags: , , , ,
trackback

Aseara am fost la HotSpot Internetics si la un moment dat era un dezbatere despre brandul personal. Intrucat cu unele lucruri nu eram de acord dar nu am mai apucat sa le spun live, le spun aici.

ORICE OM/ENTITATE ARE UN BRAND PERSONAL. Chit ca este cea mai aurolaca persoana de pe fata pamantului sau este un guru in vreun domeniu.

Nu trebuie sa sa ajungi undeva ca sa devii un brand. Nu exista sa zici ca pana vinerea asta, ora 17.45 nu erai un brand si la 17.46 ai devenit un brand. Nu exista asa ceva.

De cand te nasti pana mori cari cu tine un brand personal, pe care ti-l fauresti cu mana ta.

Evident, brandurile personale sunt unele puternice si unele slabe, neconturate, neinteresante. Dar TOTI suntem branduri personale. Nu doar Harley Davidson, Coca-Cola si Apple sunt branduri. Ci si firme gen Impex SRL, chiar daca noua nu ne spune nimic. Sau Ion Popescu, care este bun instalator.

Nimic nu exista 100% in lumea asta. Inca in Romania mai sunt persoane care cred ca presedintele tarii este Iliescu si care nu au auzit de Basescu. Ce, asta inseamna ca Basescu nu este un brand? Este. Vorbim de awarness. Si o firma Impex SRL, chiar daca este insipida, tot are niste clienti, niste oameni cu care interactioneaza. Pentru acei oameni, 0,00001% din populatia globala/locala, Impex SRL este un brand.

Cred ca stam cateodata si ne legam prea mult de teorie, de definitii si de greseli de ortografie.

Fiecare din noi avem brand personal. In schimb majoritatea din noi nu constientizam beneficiile unui brand personal PUS LA PUNCT. Oamenii isi pun poze cu ei beti pe facebook. Comenteaza injurios la alte branduri. Spun tampenii online, tampenii care se inregistreaza pe vecie. Si pe urma se mira ca au castigat putini bani si nu le raspund angajatorii la CV.

Perceptia este totul. Aveti grija cum sunteti perceputi. Aveti grija ce brand personal va faceti.

Comentarii»

1. Internetics #11 premiaza inteligenta online « « Spada - noiembrie 22, 2011

[…] Radu Dumitru Laurentiu Buica Haotik Dan Pandrea Mood Optimizer Blogul Internetics Laptopnews blog CFerseta Bobby Voicu Victoria Giorgiana Iulia Pascu Stefan Rosioara imidoresc.ro Dan Virtopeanu Tweet […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: