jump to navigation

Clinicco – client favorit noiembrie 17, 2011

Posted by cferseta in diverse.
Tags: , , , , , ,
trackback

Mi-ar place sa am mai multi clienti ca Clinicco Brasov. De ce? Pentru ca sunt o surpriza foarte placuta, ca multe alte entitati din Brasov. Sunt de fapt niste cetateni dintr-o Romanie normala, cum zice vorba reclamei lui Tiriac.

In primul rand pentru ca sunt foarte modesti. Enervant de modesti. Cum sunt de obicei ardelenii. Prefera sa taca si sa faca. Si cand vin eu, cu gura mare, si le zic sa se promoveze, sa afle si restul lumii ca sunt cea mai tare clinica de cardiologie din tara, ei nu prea vor.

In al doilea rand, imi plac pentru ca spitalul CLINICCO arata ca scos din cutie, desi functioneaza deja de 2-3 ani de zile. Poti sa mananci de pe jos, atat de curat este. Totul modern, nemtesc.

In al treilea rand pentru ca cei de la Clinicco fac minuni, salveaza vieti si fac foarte multa munca pro-bono. Cand sunt cazuri cand toti ceilalti doctori le refuza, pentru ca nu vor sa isi strice portofoliu, ei le preiau si le fac gratuit, chiar daca nu e bine pentru business.

In al patrulea rand, pentru ca Clinicco este si centru de invatare. Oamenii astia pregatesc studenti de la Facultatea de Medicina Transilvania.

Intr-o lume ticaloasa, in care verticalitatea este apropiata de orizontala, e rar sa mai vezi exemple pozitive. Si atunci cand le vezi, merita mentionate. Bravo lor.

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: