jump to navigation

NetCamp pregateste o noua generatie de antreprenori! noiembrie 16, 2011

Posted by cferseta in internet.
Tags: ,
trackback

A mai trecut un an, iar vine o noua editie NetCamp.Intrucat eu am fost client fidel la celelalte editii si am simtit plusvaloare de fiecare data, o sa ma duc si acest an.:)

Cateva informatii utile in acest sens:

Ea va avea locul anul acesta pe 22 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel (ca de obicei). NetCamp 2011 nu este un eveniment, ci o suita de evenimente menite sa ofere raspunsuri la cele mai importante probleme si provocari ale antreprenorilor si sa nasca discutii si colaborari la nivelul comunitatii dezvoltatorilor de aplicatii si proiecte web si mobile.

Cine vine la Netcamp? Cine vrea sa devina antreprenor online. O sa vin inclusiv eu, sa mai invat lucruri noi. 🙂

Din cate stiu eu, nu este un alt eveniment local care sa ofere atatea ocazii de perfectionare pentru o viitoare “cariera” de antreprenor online. Fie ca e vorba de a conduce business-ul, fie de lucru pe partea de promovare sau design ori programare, NetCamp ofera toate resursele pentru dezvoltare.

Ce sectiuni mai au oamenii:

Start-Up Now! –  Va fi lectia de antreprenoriat care revine de anul trecut. Este sesiunea notiunilor de baza si a raspunsurilor directe la intrebarile care ii framanta pe antreprenori.

Net Start-Up – Concurs de idei si proiecte dedicate Internetului si Mobile Internetului. Juriul va alege cele mai bune 5 proiecte ce vor fi prezentate intr-o sesiune speciala la NetCamp, iar participantii au sansa de a beneficia de interesul potentialilor investitori prezenti la conferinta. Data limita pentru inscrieri este 17 noiembrie. Oare sa inscriu si eu StartEvo? 🙂

Bursele Ursus – O oportunitate pentru studentii care isi propun sa devina antreprenori online. Ursus Breweries ofera 10 invitatii ce asigura acces la conferintele si micro-evenimentele (Start-Up Now!, MobileDev, WeWorkWeb) din cadrul evenimentului.

Pentru cei care vor sa dezvolte aplicatii

Sunt putine evenimente de tip open care aleg sa promoveze comunitatea dezvoltatorilor de aplicatii, web designer-ilor si developer-ilor de pe piata locala.

WeWorkWeb – O idee de a strange web designerii si developerii intr-o comunitate online are si o desfasurare offline prin aceasta sesiune la NetCamp.

MobileDev – NetCamp este unul dintre cei mai mari sustinatori ai comunitatii dezvoltatorilor de aplicatii mobile, oferindu-le acestora o conferinta de jumatate de zi si oportunitate de networking si invatare. Asta ma intereseaza cel mai mult personal.

Ne vedem acolo.

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: