jump to navigation

Vand borcane pentru creier august 25, 2011

Posted by cferseta in diverse.
Tags: , ,
trackback

Cred ca in viitor, o sa imi fac o companie care o sa vanda borcane pentru creier. E o piata gigantica. Pur si simplu, decat sa o freci semideprimat zi de zi, unii oameni vor prefera sa aleaga comoditatea extrema. Sa aleaga varianta cea mai plina de efervescenta. Sa renunte la toate problemele lor zilnice, si sa transceanda in alt plan al existentei: le scot creierul frumos, il conectez la o gramada de fire, stroboscoape, lcd-uri, muzica, bag in zeama din borcan si niste endorfine, stimulatori, hormoni. LSD, etc… O sa ai cea mai tare experienta din viata ta, cu membre atasate sau nu :). Si nu trebuie sa faci nici un efort ca sa te distrezi/traiesti/inveti/gandesti.

O sa ai acces la facebook, jocuri, muzica, gagici virtuale, cu senzatii mai intense chiar decat in realitate. O sa iti dau niste servicii extraordinare, care te vor face sa trimiti prietenilor tai ramasi in lumea asta, offline un email, si sa le zici „Frateee, vino si tu la borcan, ca e super cool. E ultima fitza.”

Evident, borcanele sunt pe categorii: cu swarowski, borcane tunate, cu pachete de servicii super premium. Borcanele au o realitate virtuala asociata, dar sunt si legate la lumea reala. Vor fi filme in care joci, interactionezi cu alti „borcanati” dar si cu saracii ramasi in lumea reala. Evident, nu trebuie sa faci nici un efort, totul este mental, te poti duce de colo colo doar cu forta mintii. Vrei sa vizitezi Belize? Sau zbori in spatiul cosmic? No problem. SA TRAIESTI VESNIC? Sa iti pastrezi constiinta? Eviident. Ei bine, Fabrica de Borcane Ferseta iti poate indeplini acest vis. Comoditate extrema cu distractie maxima.

Nu mai zic de urmatorul beneficiu imens. O sa faci tone de bani. Da. Pentru ca o sa ai acces la toate platformele de tranzactionare, o sa poti sa iti folosesti mult mai mult decat cei 2% din creier. Te poti distra facand afaceri online oriunde in lume, pe urma fiind teleportat instant in cluburi din New York, virtuale sau fizice. Poti sa iti aleci ce moaca vrei si o sa apari pe ecranele cu care am facut parteneriat si sa spui ce vrei oamenilor. Evident, o sa ai tot timpul din lume sa GANDESTI. Sa analizezi scopul si misterul vietii. O sa poti publica lucrari stiintifice si vei deveni celebru (evident daca vrei). Ai o eternitate la indemana. Oamenii din offline vor fi uimiti de capacitatile tale de „borcanat”. Familia ta o sa fie fericita ca nu mai trebuie sa aiba grija de tine, ba, dimpotriva, tu vei putea avea grija de ei, sa le dai informatii, bani, etc

Si, daca la un moment dat te plictisesti, ai urmatoarea optiune (dar nu o stii de la mine:) ). Te mai asociezi cu alti borcanati si puteti sa faceti cel mai mare grup interlop care exista. Puteti sa hoinariti si sa faceti mayham. Evident, noi o sa va sfatuim ce si cum, ca sa va fie bine. POSIBILITATILE SUNT NELIMITATE.

Totul este securizat (anti virusi, firewalls, etc), curentul electric nu va cadea niciodata. Borcanul tau, alaturi de ale celorlalti vor sta frumos pe rafturi curatate zilnic de profesionsiti adevarati. O sa fie foarte cool. Cred ca nu voi face fata sa vand atatea borcane cate cereri voi avea.

Pentru toti ceilalti care nu vor vrea borcanele, dar vor sa realizeze ceva in viata, le recomand sa nu o mai frece si sa puna mana sa faca ceva, ca viata e scurta. (Diseara e eveniment StartEvo, daca vreti sa veniti, sa nu folositi borcanul 🙂 ).

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: