jump to navigation

Salvati Bucurestiul de la construirea de noi strazi – WTF decembrie 13, 2010

Posted by cferseta in diverse.
Tags: , ,
trackback

Am primit adineauri un mail de la cineva (ONG) care vrea sa salveze Bucurestiul de la constructia unei noi strazi, de la Buzesti pana in Rahova, pe motiv ca se darama o casa in care a stat eminescu o perioada scurta de timp, in 1800 toamna. Erau copiati foarte multe capete de agentii de publicitate si PR din ro.

Eu i-am zis initiatoarei mesajului:

SUNT DE ACORD CU CONSTRUCTIA.

Vreau sa darame tot ce e de daramat. Vreau sa faca strazi largi care sa degreveze circulatia. Vreau sa se circule uman.

Timp de ani de zile mi-am rupt masinile pe piatra cubica de la televiziune – arcul de triumf – ambasada chinei? De ce? Pentru ca s-a gasit Razvan Teodorescu, ministrul culturii de atunci sa declare ca piatra cubica este monument istoric. A trebuit sa se distruga de tot asta iarna ca sa puna Oprescu ciment.

La fel au fost si discutiile cand s-au apuca sa demoleze cateva cladiri pentru pasajul Basarab, care va fi cea mai tare investitie in infrastructura din Romania post decembrista. Mai avem putin si o sa vedem cat de utila este.

Nu poti sa evoluezi daca pastrezi tot ce ai dezvoltat. Nu ai cum. Trebuie sa iti faci loc. Asta e viata. Cum zis si americanii, trebuie sa spargi niste oua ca sa faci omleta.

Pe de alta parte, imi dau seama ca cei care nu vor ca Oprescu sa ia urmatorul mandat au tot interesul sa opreasca constructia. 🙂 Daca Sorin Oprescu face cea ce zice in cei 2 ani care au mai ramas pana la alegerile locale, mandatul urmator este garantat al lui.

Comentarii»

1. Placare piatra - august 28, 2012

Piatra cubica arata foarte bine si este extrem de folositoare, numai ca trebuie intretinuta, ca sa reziste la capacitate maxima in ani de folosinta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: