jump to navigation

De ce nu am incredere in cei cu numere de cosmote decembrie 12, 2010

Posted by cferseta in ferseta.
Tags: , , , , ,
trackback

In urma interactionarii cu foarte multe persoane, inclusiv cu unele care au numar de la cosmote (sau au migrat la cosmote) am ajuns la concluzia (pur subiectiva si total nestiintifica) ca cei de pe Cosmote sunt mai putin de incredere decat cei de pe Orange/Vodafone.

Explicatiile pe care le pot gasi sunt urmatoarele:

– oamenii seriosi, oamenii de succes nu migreaza de la o retea la alta doar pentru ca au o oferta cu 2-3 eur mai ieftina. Conteaza foarte mult PREDICTIBILITATEA si ca vechii parteneri de afaceri sa te gaseasca. Un numar de telefon care il ai de 10 ani de zile reprezinta o garantie suplimentara ca esti om serios.

– cei care au cosmote sunt perceputi in general ca fiind tinerii care cumpara prepay, pentru ca avantajul lor major este oferta de pret foarte buna. Si cand ma gandesc la tineri romani ma gandesc la neseriozitate.

– s-ar putea sa mai fie si o prejudecata a mea, referitor la increderea in greci. Si cium Cosmote egal Romtelecom egal greci combinati cu statul roman, automat nivelul meu de preferinta a brandului Cosmote nu este printre cele mai puternice. Cu toate ca apreciez strategia lor de brand si modul cum o implementeaza.

Tot la nivel de prejudecati de telefonie mobila, apreciez mai mult numele de connex vechi (cele cu 0722), decat cele care par noi 🙂

Stiu ca sunt foarte multi oameni ok, de incredere si seriosi in aceste categorii, dar cum ziceam, din experienta mea am vazut ca e un anumita pondere care se pastreaza…

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: