jump to navigation

Toata lumea este „leading business” septembrie 2, 2009

Posted by cferseta in ferseta, internet.
Tags: , , , , ,
trackback

Dupa foarte multi ani de munca in internet si aici si afara, am vazut ca foarte multi challangeri claimuiesc ca sunt „leading business” in domeniul lor de activitate. Toata lumea zice ca e cel mai tare din parcare, dar intr-o maniera care sa le dea loc de intors daca e ceva.

Adevarul este ca se justifica sa zici ca esti numarul 1. Cine te poate contrazice? Daca sunt dovezi evidente ca nu esti numarul 1 in trafic (sa zicem), poti sa zici ca esti numarul 1 in calitatea produselor. Sau in calitatea oamenilor/echipei. Sau in calitatea ideilor. Sau numarul 1 din cartierul Baneasa. Totul tine de definire.

Important este sa zici ca esti numarul 1/leading. Pentru ca genereaza incredere. Daca un vizitator oarecare vede pe situl tau ca „esti no 1”, multi din ei nu vor contesta acest lucru. De fapt, majoritatea din ei. Pentru ca unora nu le trece prin cap ca sunt mintiti, altora zic „nu ar minti asa de evident, ca s-ar afla”. Asa ca valoarea perceputa a companiei/sitului respectiv ar creste din poiner.

Sunt cateva exemple super clare de cum spunand ani de zile acelasi lucru publicului larg despre tine, ei ajung sa o creada, chiar daca nu este adevarat 😉

Am facut o lista „100 de modalitati prin care sa generezi mai multa incredere”. Poate ca o sa o public la un moment dat. Sa te declari „leading business” este una dintre ele 🙂

Comentarii»

1. Mircea Popescu - septembrie 4, 2009

Io-s de acord, dar am un cuvant neinteles : Ce-i ala poiner ?

cferseta - septembrie 4, 2009

ar fi trebuit sa scriu si fonetic – „poanier” sau „poanie” depinde de cel care pronunta. 🙂


Lasă un comentariu