jump to navigation

Super model de business august 14, 2009

Posted by cferseta in internet.
Tags: ,
trackback

Ma tot lovesc din ce in ce mai des de un super model de business. Super in ghilimele, depinde cum este folosit.

Ma refer la recurring charges. Oamenii te pacalesc sa comanzi ceva la super oferta, eventual chiar gratuit sau platind doar taxele de transport. Tie iti vine pachetul acasa, te bucuri, dupa care te trezesti cu un nou pachet si cu banii luati de pe card.

In programele de afiliere de afara, poti sa castigi 35 usd/CPA, unde cpa-ul este sa convingi un fraier sa isi comande un produs si sa plateasca doar 10 usd transportul.Si in textul mic scrie asa: ai 14 zile la dispozitie sa specifici ca produsul nu e bun pentru tine. Livrarea dureaza intre 14-31 zile 🙂 Deci pana sa primesti produsul, deja ti s-au luat de pe card urmatoarea transa de 100 usd. Evident, nu poti sa anulezi tranzactia, pentru ca „datorita volumului mare de comezi, livrarea se face instant”. Exista posibilitatea sa il trimiti inapoi, dar pe langa transportul care il platesti singur, mai exista cateva taxe de „re-stocare” care acopera valoarea produsului. 🙂

Portita de scapare este asa de mica, incat business-ul merge inainte cu succes. In plus, cred ca foarte multi oameni care se razgandesc, nu o fac de rusine. Si daca rusinea tine cel putin o livrare suplimentara, cu atat mai bine

Si in Romania, Readers Digest face la fel. Doar ca fara carte de credit. Ei iti trimit „un cadou”, la care tu platesti taxele de transport. Dupa care iti vine urmatorul pachet, cu factura cu tot. Daca ii suni sa le zici ca nu mai vrei sa primesti nimic, ei zic ca ai fost de acord cu aceasta metoda, ca era scris in „termeni si conditii” si ca este in beneficiul tau (!?).

Deci, cum ziceam, este un super model de business. Iti acoperi fundul, ai venituri incrementale foarte mari, si rate de conversie sunt super. Totul este sa convingi oamenii sa primeasca cadoul.

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: