jump to navigation

Terorismul online iunie 16, 2009

Posted by cferseta in diverse.
Tags: , , , ,
trackback

Anticipez ca in anii urmatori o sa creasca foarte mult terorismul online. Si nu ma refer neaparat la teroristii in acceptiunea clasica a cuvantului, oameni manati in lupta de ura si de o ideologie, oricare ar fi ea. Ma refer la ceva mult mai aproape de noi. De terorism de de „cartier”.

Cred ca asa cum acum se face trolling pozitiv, o sa creasca foarte mult trollingul negativ. Daca X il supara pe Y cu ceva, si Y are minimum de cunostinte de net (si nu e prost facut gramada), poate sa il terorizeze pe X.

Y poate sa faca ca atunci cand cineva google-este pe X, sa ii apara numai dubiosenii. Sa apara X in chiloti, X in trupele Al_Queda, X la orgii, X injurand, X spunand tampenii.

Momentan, oamenii mi se par extreeem de cuminti. In cel mai rau caz, Y il injura pe X, lucru care nu este asa grav. Chiar este amuzant. Insa lucrurile se pot schimba.

De aproape 2 ani am inceput sa primesc cereri de la companii, sa ii ajut cu astfel de probleme. Ori sa contracareze pe teroristi, ori sa ii gaseasca, ca sa ii dea pe mana justitiei.. Acum lucrurile incep sa se precipite. Concurenta devine mai acerba. Automat ca si terorismul online va creste.

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: