jump to navigation

Antreprenorii in Romania mai 12, 2009

Posted by cferseta in diverse.
Tags: , , , , ,
trackback

Asta seara am fost la Tinerii Antreprenori, invitat fiind de Mihai Nasaudean (multumesc by the way).

Am auzit un lucru interesant. Ca  problema antreprenorilor in Romania nu este faptul ca multi isi inchid portile, ci faptul ca cei care incearca, cei care au cojones sunt prea putini.

Antreprenorii in Romania sunt o specie rara. Oamenii sunt obisnuiti sa fie sustinuti. Sa fie angajati. Sa li se dea de munca. Sa li se spuna cea ce sa faca. Oamenii se bucura ca antreprenorii dau gres. Pentru ca le valideaza conceptul despre viata, unde cel care nu greseste merita sa fie premiat.

Antreprenorii rateaza proiecte. Antreprenorii au curajul sa zica da, unde majoritatea zic nu.

Asta e,  noi romanii avem teama in gene, dar ne e bine, pentru ca stim sa ne descurcam… Mentalitate de angajati, care niciodata nu sunt ei de vina cand ceva e nasol. Intotdeauna sunt sefii de vina. Pacat de tara asta, ca e locuita

Comentarii»

1. Mihai NASAUDEAN - mai 13, 2009

mihainasaudean.ro, Noro 🙂

2. Geea - mai 13, 2009

Cred ca mentalitatea de angajat si lipsa curajului nu sunt cele mai mari probleme. Mie mi se pare ca cel mai grav lucru este datul in cap oricui incearca sa iasa la suprafata cu o idee. „Noi suntem experti, tu stii cat de greu o sa-ti fie, practic e imposibil sa ai succes, mai bine renunti de acum.”

DIn fericire, am auzit si alte tipuri de feedback de la oameni care au trecut si ei prin asta si stiu cat e de greu sa infrunti riscurile asociate antreprenoriatului fara nici un fel de sustinere, ba dimpotriva. Sper doar ca acest tip de feedback sa apara cat mai des.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: