jump to navigation

Sclavii moderni aprilie 6, 2009

Posted by cferseta in diverse.
Tags: , , , , , , , ,
trackback

Acum 2000 de ani era o chestie sa fii sclav. Se bateau doua popoare, unii pierdeau si ajungeau sclavi. Dar aveau drepturi, stapanul trebuia sa aiba grija de ei, sa le dea mancare, distractie, casa, zile libere.  Sclavii erau niste costuri pentru stapani. Daca erai un stapan prost, puteai sa dai si faliment din cauza sclavilor.

Sclavii moderni sunt mult mai cool de exploatat. In primul rand, ii impozitezi  oricum. Sunt surse de venit, nu de cost. Ai legi si tratate cu care sa ii obligi. Ai politie, armata, securitate, agitatori, media – o gramada de instrumente prin care poti sa ii fortezi sa isi plateasca datoriile de sclavi.

Sclavii moderni sunt si indivizii dar si natiile.

Sclavii – indivizi: baietii destepti se bazeaza pe slabiciunile oamenilor. Oamenii sunt 95% niste prosti. Dau aur pe margele colorate, cum faceau indienii pe vremea lui columb. Oamenii se imprumuta sume uriase pentru prostii. Bani aruncati, bani care sunt luati cu rate mari de dobanda, bani care nu genereaza alti bani. Cardurile de credit sunt o mega-perversitate. Da-le oamenilor cea mai usoara modalitate sa se sclavageasca singuri. Card Finans, card de credit, … usabilitate la maxim, doar doar sa mai faci o rata. Sa mai iti iei niste margele colorate pe care sa le platesti cu procente mari din viata ta. Sa consumi mai mult decat produci. Sa fii pe val. Carpe diem

Sclavii natiuni sunt muuuuult mai banoase. Este suficient sa corupi 1-2 indivizi din fruntea statului ca sa se imprumute ei O NATIE INTREAGA. Sa ii ipotecheze viitorul. Si dobitocii din tara respectiva nu au habar ce ii loveste. Altii le-au vandut viitorul.  Pacat. Este mult mai usor sa negociezi cu 1 individ care sa ipotecheze viitorul a 20,000,000 oameni, decat sa faci marketing si munca de convingere pentru carti de credit individuale.

Romania acum, prin reprezentatii ei de seama, iau un imprumut de 20,000,000,000 eur. Adica 4,000 eur credit pentru fiecare persoana activa!!!! In conditiile in care sunt 5MM de oameni activi, restul pensionari, copii, sustinuti. Din acestia, intre 25-33% sunt angajati de stat. Care nu produc efectiv nimic, dimpotriva. Asta in conditiile in care PIB-ul tarii noastre este 6000 eur, un PIB in care intra si o gramada de prostii neproductive efectiv. Adica o tara intreaga ar trebui sa munceasca 1 an de zile ca sa dea banii inapoi, fara sa manace nimic, fara sa dea pensii, fara sa aiba nici un cost. TOTI banii din acel an ar trebui dati la camatari…

Deci suntem mai sclavi odata pe barba noastra si odata pe barba altora. Sunt foarte suparat ca se intampla asa ceva.

Comentarii»

1. Lungi - Blogatu - aprilie 9, 2009

[…] Noro scrie un articol foarte interesant despre sclavii moderni. […]

2. SteeL - aprilie 9, 2009

Îti dau dreptate, 😉 completă dreptate

3. Horia Constantin - aprilie 25, 2009

Ma bucur sa vad ca exista oameni care gandesc cu capul lor, chiar in Romania.
Felicitari… oricum este ironic, cum ajungi sa citesti astfel de articole, dupa ce cunosti situatia, si nu inainte…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: