jump to navigation

2009 – anul sacalilor decembrie 15, 2008

Posted by cferseta in diverse.
Tags: ,
trackback

Intr-un post anterior faceam o previziune ca amaneturile vor inflori la anul.

In 2009 va fi panica pe toate fronturile.  Sute de mii de oameni vor fi dati afara, mult mai multi vor tremura la munca. Toata lumea va primi un dus cu apa rece. Dupa ani de zile de roz, pozitivism, economie a romaniei care duduie, o sa avem un soc sa vedem ca lucrurile revin la normal. Si acest „normal” este unul pe care nu vrem sa il recunoastem.

Oamenii, in conditii de panica, isi schimba dramatic sistemul de valori. Cea ce pana mai ieri valora in capul oamenilor sute de mii de euro (precum apartamentele comuniste), acum nu va mai valora mai nimic. Evident, unii din oameni, din varii considerente nu vor vrea sa vanda acum si prefera sa astepte inca 3-4 ani pana cand preturile vor reveni.  Dar multi vor vinde de disperare, mai ales cei care sunt stransi cu usa.

Si 2009 va fi anul in care sacalii (oamenii cu bani, sange rece si gandire strategica) vor castiga enorm, pentru ca vor cumpara pe preturi subevaluate tot felul de active (mobiliare sau imobiliare).

„Cat vrei mamaie pe casa asta? 500,000 eur zici ca era inainte de criza? 400,00 vrei pe ea? Hmm. Daca vrei, iti dau 100,000 eur cash, ca mi-esti simpatica. Si da-mi raspuns rapid, ca mai am si pe altii.”

In conditii de razboi se fac cele mai mari averi rapide.

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: