jump to navigation

Bomba si neogen-ul septembrie 30, 2008

Posted by cferseta in internet, neogen.
Tags: ,
trackback

Dupa cum stiti, azi dupa-amiaza, la sediul neogen din Tg Mures am primit amenintare cu bomba de la un utilizator noi2, frustrat ca nu il lasam sa isi puna la profil poza cu un actor celebru.

Cateva consideratii:

1. cineva e frustrat ca noi respectam un regulament. Care este facut pentru a asigura un produs functional si interesant pentru vizitatori. Prietene, dupa ce o sa ai acces din nou la calculator, incearca sa iti faci cont pe social networkuri. Acolo poti sa iti pui ce poza vrei (Apropo, neogen.ro este social network, deci te asteptam cu drag acolo).

2. sper ca glumetul sa fie pedepsit exemplar. Sunt satul de farsori, care suna la salvare si la 112. Parca 90% din apeluri sunt farse, cea ce inseamna resurse pierdute.

3. Faptul ca cineva ne ameninta cu bomba, oricat de ciudat suna, ne valideaza ca fiind in big league. 🙂 Deci, oarecum sunt mandru.

4. Oricat de distractiv a fost pentru noi ziua de azi, astfel de ‘glume’ trebuie sanctionate si prevenite. Multumiri organelor de ordine care au intervenit foarte prompt (chiar surprinzator de bine): politie, smurd, pompieri, pirotehnic, etc…

Comentarii»

1. Promovare alternativa » ARHI - octombrie 2, 2008

[…] pentru falsul atentat cu bombă de la Tg.Mureș (părerea mea este că e fals, desigur, pot să mă înșel) și pentru manevra lui […]

2. Henrich - octombrie 2, 2008

Sprijiniti utilizatorii vostrii si credeti in a doua sansa?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: