jump to navigation

Proprietati imobiliare pe online august 21, 2008

Posted by cferseta in internet.
Tags: , , , ,
trackback

Am fost intrebat ieri care sunt oportunitatile pentru un antreprenor pe web.

Raspunsul cred ca este crearea de „proprietati imobiliare” pe online. Crearea de vaduri comerciale, locuri unde oamenii ajung (direct, prin puterea brandului sau indirect, din referinte). Cu cat ai un site care este situat mai bine pe Magherul internetului, cu atat poti sa ceri mai multi eur pe metru patrat de inchiriat sau de vandut.

Conteaza ce tip de clientela iti trece pragul, conteaza daca are bani in buzunar (sau au gura mare si ii influenteaza pe cei care au bani in buzunar), conteaza daca esti intr-o cladire cu bulina, care la primul cutremur dispare, sau este cladire noua cu structura de rezistenta solida.

Partea frumoasa este ca acum pe internet poti sa creezi de la zero o astfel de proprietate si in viitorul apropiat sa o poti vinde sau inchiria. Totodata sunt o gramada de cazuri in care se construiesc „ansambluri rezidentiale pe net”, in care clienti cam refuza sa vina. Si atunci trebuie sa dai din coate, sa mai faci o promotie, un mailing, o oferta speciala, doar, doar creste traficul.

In imobiliarele clasice trebuie intai sa scoti banii, sa o cumperi, pe urma sa te rogi la dumnezeu sa creasca preturile si mai mult, ca sa o vinzi in profit.

Barierele de intrare pe piata imobiliara din online sunt mult mai scazute decat in real estate-ul clasic. Asa ca cei care au cap si inspiratie pot deveni moguli, niste Becali ai www-ului 🙂 Daca fac lucrurile la jumatate sau for fun, vor face parte din longtailul business-ului, incasand cativa banuti din cpc-uri.

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: